Top 100 Allertijden, Beatles Dag en Paashits bij Radio Veronica

Radio Veronica heeft een speciale programmering rondom de Paasdagen. Het weekend start morgen met de legendarische hitlijst Top 100 Allertijden, gevolgd op zaterdag door de Beatles Dag en de beste Paashits op zondag.

In 1968 introduceerde Radio Veronica de eerste Allertijden lijst van Nederland. Nu komt deze hitlijst zoals de eerste terug op Goede Vrijdag. Tussen 9.00 en 19.00 uur zijn de beste hits uitgekozen door de luisteraars te horen, met als nummer 1 Queen met Bohemian Rhapsody.

Zaterdag staat Radio Veronica volledig in het teken van de Beatles. Dj’s Bart van Leeuwen en Silvan Stoet presenteren live tussen de Beatles fans op de Beatle dag ‘Beat-Meet’ in Leiden. De hele dag komen de beste hits voorbij, afgewisseld met interviews en herinneringen.

Op Paaszondag tussen 8.00 en 12.00 uur zijn de 50 beste Paashits te horen. Deze hits stonden afgelopen jaren hoog in de Top 40 in de week van Pasen.

~ door pietboon op 03/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: