Nieuwe mailing UPC bevat weer geen zenderkaart

 

Alle abonnees van UPC hebben weer post over de fusie met Ziggo gekregen, maar weer is er geen zenderkaart bijgevoegd. Dat terwijl Ziggo abonnees deze week wel een zenderoverzicht thuisgestuurd hebben gekregen.

In de folder die deze week onder UPC abonnees is verspreid wordt onder de noemer “Welkom Ziggo” aangegeven wat de wijziging voor de abonnees inhoudt. Er wordt echter met geen woord gesproken over de zenderwijzigingen.

Ook op 1 april kregen UPC abonnees een brief waarin de zenderwijziging niet genoemd werd, maar wel foutief genoemd werd dat het abonnement niet door de fusie verandert. Veel klanten zijn daarom na twee brieven nog niet per brief op de hoogte gebracht van de zenderwijziging.

Ziggo abonnees daarentegen kregen deze week een uitgebreid zenderoverzicht toegezonden die thuis naast de afstandsbediening gelegd kan worden.

  

~ door pietboon op 09/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: