YouTube sterren komen koken op MTV

Vanuit hun appartement in Brooklyn, New York, komen de YouTube sterren Brothers Green naar MTV en staan op het punt om de traditionele televisie kookprogramma’s in een heel ander licht te zetten, met hun gekke keukenattributen en absurd lekkere gerechten.

Brothers Green: EATS! start 19 april om 20.35 op MTV.

Brothers Green: EATS! volgt de broers Josh en Mike Greenfield terwijl ze de culinaire wereld om hun heen aan het ontdekken zijn. Ze halen hun inspiratie uit New York City en geven traditionele gerechten een eigenwijze draai, wat leidt tot geheel nieuwe creaties. De broers koken zonder enige maatstaven, maar zorgen er elke keer weer voor dat je begint te watertanden door met de simpelste ingrediënten, een culinair wonder te bereiden.

De broers zijn niet alleen goed in koken maar maken ook muziek! Brothers Green: EATS! Zal backstage gaan tijdens de concerten van een aantal wereldberoemde muzikanten, waaronder Ed Sheeran, Enrique Iglesias, Charli XCX en meer. De gerechten van elke dertig minuten durende aflevering zullen terug te vinden zijn op mtv.nl.

Ze hebben zichzelf geleerd hoe ze met de goedkoopste ingrediënten toch een smaakvolle maaltijd klaar kunnen maken. Na jaren van oefenen en het bereiden voor medestudenten, vrienden en familie, kregen de broers snel online faam in hun zelfgeproduceerde YouTube show. Nu neemt MTV hun unieke draai over en combineert dat met muziek en humor en stelt het internationaal beschikbaar.

~ door pietboon op 10/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: