UPC/Ziggo maakt maandag toekomst drie Universal zenders bekend

Maandag 13 april publiceert UPC/Ziggo de abonnementen die het “nieuwe Ziggo” als fusiebedrijf gaat aanbieden. Dan wordt ook bekend of UPC/Ziggo met NBC Universal tot een overeenstemming is gekomen over de doorgifte van de NBC Universal zenders 13th Street, Syfy en E!.

In aanloop naar de definitieve eenwording op maandag 13 april maakten beide bedrijven verschillende zenderoverzichten bekend, die van Ziggo met de NBC zenders en die van UPC zonder de NBC zenders. Nu UPC onder de nieuwe naam “Ziggo” vanaf maandag samen met het oude Ziggo nog maar één soort abonnementen aanbiedt zal er duidelijkheid komen over de drie zenders.

UPC kan, na het verdwijnen van de zenders Cartoon Network, History, Investigation Discovery en Crime & Investigation uit het TV Standaard abonnement, wel wat goed nieuws gebruiken. Zo niet, dan zullen ze 1 juni nogmaals door het stof moeten op de sociale media. Daar zijn de zenderwijzigingen in het TV Standaard abonnement op zijn zachts gezegd niet goed gevallen.

NBC Universal noch UPC wilde voor maandag mededelingen doen over een eventuele overeenkomst.

~ door pietboon op 12/04/2015.

4 Reacties to “UPC/Ziggo maakt maandag toekomst drie Universal zenders bekend”

  1. Hoe staat het hier nu mee? Geen info over te vinden.

  2. schandalig wij betalen en wij bepalen en niet ziggo op upc

  3. speciaal het pakket met SYFY en nog wat andere zenders genomen.bedankt ZIGGO voor dit besluit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: