Interview Dr. Phil met Bobbi Kristina’s vriend bij RTL 8

  

Het interview van de bekende Amerikaanse televisiepsycholoog Dr. Phil met Nick Gordon was half maart het gesprek van de dag. Als enige sprak Dr. Phil met de vriend van Bobbi Kristina Brown, dochter van de in 2012 overleden zangeres Whitney Houston en van zanger Bobby Brown. In januari van dit jaar trof Nick zijn 22-jarige vriendin Bobbi Kristina levenloos aan in bad en sindsdien ligt ze in coma. Het veelbesproken interview is in Nederland op donderdag 16 april exclusief te zien bij RTL 8.

Nick vertelde nog niet eerder op televisie over het drama met zijn vriendin, maar besloot in te gaan op de uitnodiging van Dr. Phil, die graag wilde weten hoe het nu met hem gaat. Samen met zijn moeder Michelle ging Nick in gesprek met de televisiepsycholoog, maar dat liep anders dan gedacht. Wat een interview had moeten worden, mondde uit in een ware interventie. In de uitzending wist Dr. Phil Nick ervan te overtuigen om zijn alcohol- en drugsverslaving te laten behandelen.

Er is veel te doen geweest om de uitzending. Zo was de familie van Bobbi Kristina woest op Dr. Phil omdat hij Nick een podium heeft gegeven. Zij zijn er namelijk van overtuigd dat hij iets te maken heeft met het noodlottige ongeval waardoor Bobbi Kristina al maanden in coma ligt.

~ door pietboon op 15/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: