De gloednieuwe serie The Whispers vanaf 15 juni op 13th Street

whispers

Op 15 juni gaat het gloednieuwe bovennatuurlijke eerste seizoen van The Whispers van uitvoerend producent Steven Spielberg in première bij TV-zender 13th Street, partner in crime. De ijzingwekkend spannende serie onderzoekt mysterieuze gebeurtenissen die doen vermoeden dat ze allen met elkaar verband houden en de veilige wereld van onze families voor altijd kunnen veranderen.

De Nederlandse première van The Whispers op 15 juni start 21:00 uur met een dubbele aflevering.

In het centrum van de politieke macht, Washington DC, praten meerdere kinderen over hun denkbeeldige vriendje. Wat hun ouders echter niet weten, is dat deze vriend niet zo denkbeeldig is als ze vermoeden. Wanneer de mysterieuze spelletjes die ze spelen gevaarlijke vormen aannemen, wordt FBI kinderspecialist Claire Bennigan (Lily Rabe; American Horror Story) opgeroepen om de zaak te onderzoeken. Ze begint met de zaak van een 6-jarig meisje die tijdens een spelletje met haar denkbeeldige vriendje haar moeder bijna vermoordde. Claire vraagt ze zich af of het meisje gestoord is of wellicht de spil vormt in een spel van veel grotere omvang.

Ondertussen is Wes Lawrence (Barry Sloane; Revenge), medewerker van het Ministerie van Defensie, aan de andere kant van de wereld in de Sahara woestijn waar hij een vreemd en angstaanjagend geologisch fenomeen ontdekt. Zijn de mysteries met elkaar verbonden? Het antwoord dwingt hen om hun grootste angsten onder ogen te komen. De vijand bevindt zich wellicht al in hun eigen huizen. Een race tegen de klok begint om niet alleen hun families, maar om de mensheid te redden… voor het te laat is.

De dertien afleveringen tellende serie The Whispers is geproduceerd door Steven Spielberg, Justin Falvey, Darryl Frank, Zack Estrin en Dawn Parouse Olmstead. De pilot-aflevering werd geschreven en mede uitvoerend geproduceerd door Soo Hugh.

~ door pietboon op 21/04/2015.

Eén reactie to “De gloednieuwe serie The Whispers vanaf 15 juni op 13th Street”

  1. […] en Timothy Hutton. Op 15 juni start de zender exclusief met de gloednieuwe Amerikaanse drama The Whispers. De serie draait om mysterieuze misdaadzaken met een paranormaal karakter. Syfy lanceert op 12 juni […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: