I Live With Models vanaf 3 mei op Comedy Central

  Het leven als model is niet altijd even makkelijk. Vooral niet als je als handmodel in een woning wordt geplaatst met bloedmooie top modellen. Dan ben je namelijk alleen bezig met wennen aan je nieuwe huisgenoten. Dit is precies wat Tommy overkomt in I Live WIth Models.

Vanaf 3 mei om 22.00 uur zie je op Comedy Central hoe Tommy zijn ‘handjobs’ binnenhaalt!

I Live With Models is een gloednieuwe serie waarin wij verschillende modellen volgen die met Tommy samenwonen. Zo zie je hoe chaotisch het leven van een model kan zijn. Geen dag is hetzelfde. Tommy denkt dat ‘ie het helemaal heeft gemaakt sinds hij handmodel is, maar zijn huisgenoten denken er anders over. Tommy is gewoon lelijk en dat zal hij moeten accepteren.

~ door pietboon op 21/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: