World Endurance Championship vanaf Spa live op Motors TV

Op zaterdag 2 mei zendt Motors TV vanaf 14:00 uur rechtstreeks de tweede race van het FIA World Endurance Championship uit, vanaf het cicuit van Spa-Francorchamps. Het commentaar bij de race is van Nelson Valkenburg en Rick Winkelman.

Het prestigieuze en steeds sterker worden wereldkampioenschap endurance arriveert na de openingsrace van het seizoen op Silverstone, op het beroemde en beruchte Spa-Francorchamps. Ook nu weer wordt er een zes-uursrace gehouden, en ook nu weer is de uitslag niet te voorspellen. Zowel niet bij de futuristische SportsCars van ondermeer Audi, Porsche en Toyota, als ook niet bij de dikke GT’s van Aston Martin, Ferrari en Porsche. Wat wel zeker is: Het wordt spannend.

Voorafgaand aan die uitzending, vanaf 12:00 uur, kan er worden gekeken naar de eerste en tweede race van de Australische V8 Supercars van eerder die dag. Het commentaar bij die uitzending is van Allard Kalff. De misschien wel beste toerwagenklasse ter wereld, waarin wordt gereden met dikke achtcilinder auto’s, is ook in mei weer goed vertegenwoordig op de Motors TV-kalender.

~ door pietboon op 21/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: