Chris Evert versterkt het Eurosport team tijdens Roland Garros

Niemand minder dan tennisicoon Chris Evert versterkt dit jaar het commentaar team van Eurosport tijdens Roland Garros. Chris Evert zal niet alleen analyses geven tijdens het pan-Europese programma “Tennis for Evert”, maar zal ook het Engelstalige commentaar geven tijdens de vrouwenfinale op 6 juni.

Evert, voormalig nummer 1 en winnaar van 18 Grand Slam finales, zal te zien zijn tijdens het verslag dat Eurosport brengt van het toernooi, dat loopt van 24 mei tot en met 7 juni. Eurosport zal met 400 uur uitzending heel uitgebreid aanwezig zijn vanaf de banen van Roland Garros in Parijs.

TennisForEVERT_logo_4CTijdens het toernooi is Evert de analist in haar gloednieuwe show ‘Tennis For Evert’, exclusief op Eurosport en gepresenteerd door Barbara Schett, zelf voormalig top 10 speelster en ook vaak te zien in Game, Set and Mats. In haar programma zal Evert, die Roland Garros zelf zeven maal gewonnen heeft, haar ongeevenaarde expertise en inzichten geven in het spel van de deelnemers.

Chris Evert hierover:

“As one of the most respected sports channels in the world, Eurosport is famous for its exciting and innovative coverage of tennis Grand Slams. Roland Garros holds a special place in my heart – it’s where I won my first and my final 18th Grand Slam title. I am therefore honoured to be a part of the Eurosport team, and share with viewers my insights to understand the game, the champions and the rising stars.”

Tijdens de vrouwenfinale op 6 juni zal Evert het Engelstalige commentaar geven dat bij de meeste aanbieders ook gekozen kan worden. Tevens zal ze die dag ook langskomen bij drievoudig winnaar Mats Wilander in zijn show ‘Game, Set and Mats’ voor een voor- en nabeschouwing van de finale.

Roland Garros is live te zien op Eurosport en Eurosport 2 en via de Eurosport Player zijn live beelden van de belangrijkste showcourts te zien. Eurosport zendt met drie Grand Slam toernooien, aangevuld met een selectie van ATP en WTA toernooien, jaarlijks in totaal 2300 uur tennis uit op haar kanalen.

~ door pietboon op 23/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: