Deadline nadert voor UPC/Ziggo over NBC zenders

Op 30 april is het zover, dan moet Ziggo aan de abonnees in het oude UPC verzorgingsgebied schriftelijk kenbaar hebben gemaakt of de drie NBC Universal zenders – 13th Street, Syfy en E! – uit het aanbod verdwijnen, en tegelijkertijd de abonnees een maand de tijd geven om hun abonnement aan te passen. Er geldt dan geen looptijd van het contract.

Indien Ziggo/UPC niet tot een overeenstemming komen met NBC Universal, zullen de drie zenders vanaf 1 juni niet meer beschikbaar zijn voor de Ziggo abonnees in het voormalig UPC gebied. In het oude Ziggo gebied blijven de zenders wel beschikbaar.

Het zou onbegrijpelijk zijn als Ziggo, die de laatste tijd een stortvloed aan negatief nieuws over zich heen heeft gekregen, niet tijdig tot een overeenstemming kan komen over deze zenders. Het verdwijnen van deze drie zenders zou een nieuwe golf van verontwaardigingen richting Ziggo geven. Het verdwijnen van vijf zenders uit het UPC Starter abonnement per 1 april was voor velen ook een ongewenste verrassing.

In februari heeft UPC wel via email aan een groot gedeelte van de abonnees de voorgenomen zenderwijzigingen doorgegeven. Deze email is echter bij velen of niet aangekomen of in de spambox beland. Dat bleek ook uit de reactie op het verdwijnen van vijf zenders uit het Starter abonnement op 1 april.

~ door pietboon op 23/04/2015.

5 Reacties to “Deadline nadert voor UPC/Ziggo over NBC zenders”

  1. Geen e-mailtje gekregen van Ziggo over aanpassing van zenders, dus dat zou er op moeten wijzen dat de NBC-zenders ook bij oud-UPCers in het zenderpakket blijven.

    • Heb jij wel of niet email in februari gekregen. Een deel abonnees heeft wel een februari mail gehad.

      • Voor zover ik kan nagaan heb ik in februari geen mail van UPC gehad, van Ziggo kreeg ik woensdag jl. wel een mail over pre-sale voor de Ladies of Soul

      • Bij nader inzien blijk ik de februari-mail toch gekregen te hebben, vreemd dat er verder nog geen info is van de kant van Ziggo, geen info onder de rode knop zoals UPC altijd deed of op het infokanaal. Als deze zenders in het pakket blijven dan schreeuw je dat toch van de daken na alle kritiek van de afgelopen periode?

  2. En Piet is er nog info nog niks gehoord van ziggo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: