Nieuw op Nickelodeon: Bella and the Bulldogs

Het leven van cheerleader Bella neemt een onverwachte wending als zij de kans krijgt om als allereerste meisje ooit quarterback (aanvoerder) van de Bulldogs -het American Football-school team- te worden.

Nickelodeon’s nieuwste comedyserie, Bella en de Bulldogs, is zondag 26 april om 17.40 uur voor het eerst te zien op Nickelodeon.

De jongens in het team maken het Bella niet gemakkelijk. De huidige quarterback,Troy en de rest van het team doen er alles aan om te voorkomen dat Bella de aanvoerder wordt. Maar ze blijft trouw aan haar team en dankzij haar doorzettingsvermogen wordt haar droom werkelijkheid.

Brec Bassinger speelt Bella, de populaire cheerleader wiens leven een onverwachte wending neemt als ze quarterback van haar middelbare school football team wordt. Ze is slim, zelfverzekerd en optimistisch, Bella laat nooit iemand in de steek – haar oude vriendinnen niet en ook haar nieuwe Bulldog teamgenoten niet.

Bassinger begon haar entertainmentcarrière na het winnen van de Little Miss World-verkiezing in 2009. Op haar 13e verhuisde ze naar Hollywood al waar ze snel een rol kreeg in haar eerste tv-serie (The Goldbergs, niet in NL uitgezonden), gevolgd door een rol in The Haunted Hathaways.
Als ze niet acteert, gaat ze naar school en is ze cheerleader. Ze doet aan volleybal, basketbal en atletiek.

~ door pietboon op 25/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: