Wayward Pines’ vanaf 14 mei te zien op FOX

  Op donderdag 14 mei gaat de nieuwe dramaserie ‘Wayward Pines’ om 22.00 uur in première op FOX. De wereldwijde première van ‘Wayward Pines’ is de grootste lancering van een TV-serie die op dezelfde dag wereldwijd wordt uitgezonden in 126 landen.

De eerder aangekondigde samenwerking met The Common Linnets bestaat uit een speciale bewerking van hun nieuwe nummer “We don’t make the wind blow” die wordt ingezet als themanummer ter promotie van de serie in Nederland. Daarnaast wordt de eerste aflevering van Wayward Pines direct gevolgd door de première van de muziekspecial ‘The Common Linnets: The Wayward Pines Sessions’ om 22.50 uur.

FOX International Channels kondigde al eerder de wereldwijde première aan van ‘Wayward Pines’. De langverwachte spannende reeks van tien afleveringen is gebaseerd op een bestseller van auteur Blake Crouch en tot televisieserie uitgewerkt door M. Night Shyamalan (‘The Sixth Sense’, ‘Unbreakable’ en ‘Signs’). In de serie speelt Matt Dillon een geheim agent, die op zijn missie twee vermiste federale agenten moet opsporen in het plattelandsdorp Wayward Pines, Idaho. Naast Dillon bestaat de sterrencast uit de Academy Award- en Emmy Award-winnares Melissa Leo (‘The Fighter’), de voor een Academy Award genomineerde Terrence Howard (‘Empire’), Carla Gugino (‘Entourage’), Shannyn Sossamon (‘How to Make It in America’), Toby Jones (‘Tinker Tailor Soldier Spy’) en Juliette Lewis (‘Cape Fear’).

Stel je het perfecte Amerikaanse dorp voor, prachtig gelegen in een dal, mooie huizen, verzorgde gazons, de kinderen spelen veilig in de straten. Alleen kun je er niet uit. Er is geen communicatie met de buitenwereld. Niemand vertelt je iets. De telefoon doet het niet, je hebt geen bereik en je rijdt rondjes als je het dorp wilt verlaten. Je denkt dat je gek wordt. Je bent in Wayward Pines…

Op donderdag 14 mei om 22.50 uur, direct na de première van Wayward Pines, zendt FOX een muziekspecial uit met als titel ‘The Common Linnets: The Wayward Pines Sessions’. In deze special brengen The Common Linnets natuurlijk het Wayward Pines themanummer ‘We don’t make the wind blow’. Daarnaast zullen ze een aantal andere nummers spelen waaronder een zeer speciale versie van ‘Calm after the storm’, waarin de opbouw en het onstaan van het nummer wordt uitgelegd. De speciale sessie is opgenomen met de voltallige bezetting van The Common Linnets (Ilse DeLange, JB Meijers, Matthew Crosby, Jake Etheridge en Rob Crosby). Het programma is geregisseerd door Hans Pannecoucke, de man die ook voor de regie tekende van ‘Calm after the storm’ op het Eurovisie Songfestival vorig jaar in Kopenhagen. Daarnaast is Pannecoucke een begrip in de wereld van de concertregistraties, zo bevat zijn cv namen als Coldplay, Metallica, Pearl Jam en Lenny Kravitz.

~ door pietboon op 26/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: