KNVB Bekerfinale 3 mei op FOX

De finale van de KNVB Beker is rechtstreeks te zien op het algemene kanaal FOX. Op zondag 3 mei staan titelverdediger PEC Zwolle en FC Groningen tegenover elkaar in De Kuip. De uitzending op FOX begint om 16.00 uur en om 18.00 uur wordt er afgetrapt in Rotterdam.

FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen: onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

Kan PEC Zwolle het huzarenstukje van 2014 herhalen en de nationale beker voor het tweede jaar op rij veroveren? Niet als het aan FC Groningen ligt, dat er alles aan zal doen om de ‘dennenappel’ zelf mee terug te nemen naar het hoge Noorden. Extra belangrijk is bovendien dat de bekerwinnaar rechtstreeks is geplaatst voor de groepsfase van de UEFA Europa League 2015/16. Het belooft in ieder geval een mooi en sfeervol voetbalfeest te worden: beide ploegen worden gesteund door een enorme supportersschare in de uitverkochte Kuip. Vanaf 16.00 staat FOX volledig in het teken met ‘de weg naar de finale’, interviews, reportages en nieuws.

~ door pietboon op 30/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: