F1 GP van Spanje ook gratis te zien in Veendam

Net als de abonnees van Ziggo, kunnen sportliefhebbers in Veendam  vanaf vrijdag 8 mei via het digitale pakket van SKV gratis de Formule 1 race in Barcelona of de voetbalwedstrijden Real Madrid-Valencia en Bayern München-FC Augsburg kijken. SKV geeft de sportzender Sport1 Select vanaf vrijdag tot en met zondag 10 mei gratis door.

De gratis Formule 1 race is onderdeel van de lancering van het nieuwe autosportkanaal Sport1 Racing van de betaalzender Sport 1 met de kanalen Sport1 Select, Sport1 Voetbal, Sport1 Golf, Sport1 Racing, Sport1 Extra 1 en Sport1 Extra 2.

Sport1 Racing besteedt tijdens het raceseizoen 600 uur live aandacht aan verschillende autosport-disciplines. Het nieuwe Nederlandse autosportkanaal werd 1 mei officieel door Sport1 gelanceerd met een autosportevenement in de Kartfabrique in Utrecht. Autosportpresentator Olav Mol interviewde tijdens de opening de Nederlandse Formule 1 coureur Max Verstappen.

~ door pietboon op 07/05/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: