SBS breidt HbbTV aanbod uit

SBS komt met meer HbbTV. Niet alleen zal via meer aanbieders HbbTV beschikbaar komen, ook zal SBS met aanvullende voetbal content via HbbTV komen.

HbbTV van SBS is nu al beschikbaar bij Kabelnet Veendam op haar kanalen SBS6, Net5, Veronica en SBS9. Ook via Digitenne zijn de HbbTV signalen van SBS al te ontvangen. Nieuw is de verspreiding via de satelliet, zodat ook abonnees van CanalDigitaal met een geschikte televisie en internet het HbbTV aanbod kan bekijken. Binnenkort volgen er meer aanbieders.

Het huidige aanbod via HbbTV van SBS focust op de programmagids en de programma gemist onderdelen van KIJK, het on demand platform van SBS. Dit wordt echter uitgebreid. Tijdens het nieuwe voetbalseizoen 2015/2016 zal SBS HbbTV ook inzetten als verrijking van haar Champions League uitzendingen. SBS heeft vanaf komend seizoen de Champions League rechten in handen. Een soortgelijke HbbTV dienst bood de NOS ook aan tijdens het WK voetbal in Brazilië.

image

~ door pietboon op 07/05/2015.

Eén reactie to “SBS breidt HbbTV aanbod uit”

  1. […] Enkele maanden geleden maakte SBS bekend haar HbbTV diensten te gaan uitbreiden met aanvullende Champions League content. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: