NBC Universal bevestigt einde zenders bij oud UPC abonnees

NBC Universal heeft aan deze website bevestigd dat hun zenders 13th Street, Syfy en E! Entertainment vanaf 1 juni zeker verdwijnen bij de Ziggo abonnees in het voormalig UPC verzorgingsgebied.

De drie zenders blijven beschikbaar bij Ziggo abonnees in het voormalig Ziggo verzorgingsgebied en bij KPN. 13th Street en Syfy zijn ook beschikbaar bij Canal Digitaal.

NBC is teleurgesteld dat ze niet tot een eerlijke distributie overeenkomst met Liberty Global zijn gekomen en begrijpt dat veel abonnees teleurgesteld zijn, en het spijt hen dat loyale kijkers hier de dupe van worden. Ze hopen dat Liberty Global in de toekomst op hun beslissing terugkomt.

~ door pietboon op 08/05/2015.

5 Reacties to “NBC Universal bevestigt einde zenders bij oud UPC abonnees”

 1. Ik snap het geloof ik niet helemaal. Liberty Global heeft de afgelopen maanden toch juist een gigantische operatie uitgevoerd om zenderpakketten enzo te harmoniseren? Daarom hebben Ziggo-abonnees met zelf aangeschafte ontvangers/DVR’s bijvoorbeeld nu zo’n waardeloze EPG. En dan zouden opeens drie zenders in het oude UPC verdwijnen en blijven bij de oude Ziggo abonnées? Ik begrijp de logica hiervan niet helemaal. Kan iemand me het even uitleggen?

 2. […] Vanaf vandaag zijn 13th Street, Syfy en E! Entertainment Television beschikbaar via de IPTV aanbieder “Online.NL”, en is E! Entertainment Television toegevoegd bij Canal Digitaal en TV Vlaanderen, waar de zenders 13th Street en Syfy al langer beschikbaar zijn. Deze aankondiging komt enkele dagen voordat Ziggo voor een deel van zijn abonnees deze zenders discontinueert. […]

 3. […] werden deze verschillen alleen bij lokale zenders gezien. Deze vreemde situatie is ontstaan nadat UPC geen eerlijke doorgifte overeenkomst met NBC over deze drie zenders wilde afsluiten, aldus […]

 4. Voor mij is het onbegrijpelijk een zender die door zovele wordt bekeken zomaar van de kabel verdwijnt. Een maand geleden ben ik over gegaan op het royaal pakket omdat daar 13 street nog wel in zat.
  Dikke pech, helaas pindakaas.
  De fusie geld dus wel tussen upc en ziggo, maar niet voor de zenders.
  Jammer ziggo.

 5. Geen 13 th street en syfy dan ook geen UPC/ZIGGO meer daar heb ik het royal pakket voor genomen . wat wie betaald is de baas .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: