13th Street, Syfy en E! vanaf vandaag via meer aanbieders beschikbaar

Vanaf vandaag zijn 13th Street, Syfy en E! Entertainment Television beschikbaar via de IPTV aanbieder “Online.NL”, en is E! Entertainment Television toegevoegd bij Canal Digitaal en TV Vlaanderen, waar de zenders 13th Street en Syfy al langer beschikbaar zijn. Deze aankondiging komt enkele dagen voordat Ziggo voor een deel van zijn abonnees deze zenders discontinueert.

Colin McLeod, Managing Director, Emerging Markets, Universal Networks International.

“We zijn erg blij dat de abonnees van “Online.NL’”, ’’Canal Digitaal’’ en “TV Vlaanderen” nu ook toegang hebben tot ons gehele portfolio van hoogwaardige entertainment zenders, 13th Street, Syfy, en E! Entertainment Television. We zijn ervan overtuigd dat de abonnees zullen genieten van deze uitbreiding van het zenderaanbod, met veel gloednieuwe en exclusieve premières die deze zomer te wachten staan, waaronder The Whispers op 13th Street en Dark Matter op Syfy.”

Deze maand nog kunnen de kijkers genieten van de lopende exclusieve première afleveringen van American Crime op 13th Street, met hoofdrollen voor Felicity Huffman en Timothy Hutton. Op 15 juni start de zender exclusief met de gloednieuwe Amerikaanse drama The Whispers. De serie draait om mysterieuze misdaadzaken met een paranormaal karakter. Syfy lanceert op 12 juni Dark Matter kort na de Amerikaanse lancering, een gloednieuwe space opera van de schrijvers van de Stargate franchise. In juli gaat het derde deel van de cultfilm Sharknado ook exclusief in première op de zender, slechts 24 uur na de Amerikaanse première.

E! heeft een spannende line-up van nieuwe exclusieve series, waaronder New Money (5 juni), Hollywood Cycle (17 juli) en Sex with Brody (25 juli). De hitserie #RichKids of Beverly Hills keert 7 juni ook terug op de zender voor alweer het derde seizoen en E! zendt op 24 en 31 mei de tweedelige special Keeping Up With The Kardashians: About Bruce uit.

Op Online.NL zijn Syfy (Kanaalnr. 33) en E! (Kanaalnr. 28) beschikbaar in het Entertainment pakket en 13th Street (Kanaalnr.27) is onderdeel van het Familie pakket. E! is beschikbaar in het Basis- en Pluspakket op TV Vlaanderen (Kanaalnr. 20) en het Entertainment pakket op Canal Digitaal (Kanaalnr. 57).

~ door pietboon op 12/05/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: