Gloednieuwe “Dark Matter” kort na VS premiere op Syfy

Dark Matter

Syfy gaat de nieuwe gloednieuwe space opera Dark Matter kort na de lancering in de VS uitzenden. Deze gloednieuwe serie vol actie, van de makers van Stargate, volgt vlak na de Amerikaanse première en haalt zijn inspiratie uit de striproman met dezelfde titel.

Dark Matter, seizoen 1, vanaf 16 juni elke dinsdag om 21.00 uur.

Aan boord van een vervallen ruimteschip ontwaakt een bemanning van huurlingen uit hun stilstand zonder zich te herinneren wie ze zijn of hoe ze aan boord zijn gekomen. Het schip staat onder gezag van een zeer gevaarlijke robot, is afgeladen met wapens en deze groep buitenbeentjes wordt al snel in een intergalactische oorlog gestort. Nu ze de kans krijgen zichzelf opnieuw uit te vinden, moeten ze beslissen welke kant ze kiezen. Ondertussen moeten ze ook voor hun leven vechten en een nieuw bestaan opbouwen. Met hoofdrollen voor Marc Bendavid, Melissa O’Neil en Anthony Lemke.

Trailer

~ door pietboon op 12/05/2015.

Eén reactie to “Gloednieuwe “Dark Matter” kort na VS premiere op Syfy”

  1. […] De serie draait om mysterieuze misdaadzaken met een paranormaal karakter. Syfy lanceert op 12 juni Dark Matter kort na de Amerikaanse lancering, een gloednieuwe space opera van de schrijvers van de Stargate […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: