Sharknado 3: Oh Hell No! binnen 24 uur na VS premiere op Syfy

sharknado

TV-zender Syfy gaat het nieuwste deel van de wereldwijde popcultuur sensatie Sharknado, Sharknado 3: Oh Hell No! binnen 24 uur na de VS premiere uitzenden. De twee uur durende, originele Syfy speelfilm zal de wereld verslinden in juli 2015.

Sharknado 3: Oh Hell No!, 23 juli op Syfy

Steve Patscheck, EVP, Programming, Universal Networks International

“We streven ernaar onze grote Syfy programma’s zo veel mogelijk gelijktijdig met de Amerikaanse première uit te zenden. Volgend op het succes van de originele film en de tweede film en het enorme enthousiasme op social media, willen we alle Syfy kijkers in 86 landen over de hele wereld de kans geven Sharknado 3: Oh Hell No! gelijktijdig te zien.”

Sharknado 3 zal een massavernietiging in Washington D.C. veroorzaken, voordat hij verder schade zal aanrichten langs de oostkust en Florida. Ian Ziering schittert wederom in de rol van Fin samen met Tara Reid in de rol van April en Cassie Scerbo als Nova. David Hasselhoff vergezelt de cast als Fin’s vader, Gil en Bo Derek speelt de rol van April’s moeder, May. Ryan Newman speelt de rol van April en Fin’s dochter, Claudia Shepard en Jack Griffo neemt de rol van Claudia’s vriend, Billy, op zich.

Gastrollen zijn er onder andere voor Mark Cuban als de President van de Verenigde Staten en Ann Coulter in de rol van Vicepresident. Michele Bachmann speelt zichzelf in Sharknado 3 en Jerry Springer vervult de rol van Mr White, een manische toerist. Tom Compton, speler van de Washington Redskins is te zien als verslaggever; *NSYNC zanger Chris Kirkpatrick speelt de rol van badmeester en Chris Jericho speelt tot slot de rol van Bruce, de achtbaanmedewerker.

Anthony C. Ferrante treedt opnieuw aan als regisseur, het verhaal is gebaseerd op het originele scenario van Thunder Levin. Sharknado 3 is een productie van The Asylum. Sharknado 2: The Second One is de best bekeken film, originele Syfy film ooit.

~ door pietboon op 12/05/2015.

2 Reacties to “Sharknado 3: Oh Hell No! binnen 24 uur na VS premiere op Syfy”

  1. […] een gloednieuwe space opera van de schrijvers van de Stargate franchise. In juli gaat het derde deel van de cultfilm Sharknado ook exclusief in première op de zender, slechts 24 uur na de Amerikaanse […]

  2. […] De twee uur durende film zal in 86 landen zoveel mogelijk gelijktijdig uitgezonden worden, maar zoals we weten niet bij de Ziggo abonnees in het oud-UPC gebied. Voor meer info over de film kan je ook dit eerdere bericht lezen. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: