Ziggo gaat oud UPC abonnees niet compenseren

wijziging UPCVanaf 1 juni hebben Ziggo abonnees in het voormalig UPC verzorgingsgebied één tot drie zenders minder dan de abonnees in het voormalig oud-Ziggo verzorgingsgebied, de kosten van de abonnementen die in beide gebieden worden aangeboden zijn echter gelijk. Ziggo is echter niet van plan om abonnees in het voormalig UPC gebied te compenseren.

Vanaf 1 juni ontstaat de vreemde situatie dat abonnees met identieke Ziggo abonnementen afhankelijk van de postcode waar je woont niet dezelfde landelijke zenders geleverd krijgen. Tot nu toe werden deze verschillen alleen bij lokale zenders gezien. Deze vreemde situatie is ontstaan nadat UPC geen eerlijke doorgifte overeenkomst met NBC over deze drie zenders wilde afsluiten, aldus NBC.

De drie populaire zenders, 13th Street wordt zelfs op kanaal 22 in het Standaard pakket doorgegeven, vertegenwoordigen een bepaalde waarde voor abonnees. Ziggo heeft echter aangegeven dat er geen compensatie wordt gegeven aan abonnees in het voormalig UPC gebied, omdat ze de wijziging tijdig hebben aangekondigd waarna abonnees tot 1 april de tijd hadden het abonnement te stoppen.

 

~ door pietboon op 12/05/2015.

2 Reacties to “Ziggo gaat oud UPC abonnees niet compenseren”

  1. […] Het is opvallend dat Ziggo juist in het oud UPC gebied de tarieven nogmaals verhoogd, omdat juist daar minder tv zenders beschikbaar komen dan in het Oud Ziggo verzorgingsgebied, wat niet wordt gecompenseerd. […]

  2. Schandalig. Wat nou samen niks samen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: