Bekroonde misdaadserie ‘Broadchurch’ terug met nieuw meeslepend verhaal

Verrassend, meeslepend, onverwachts en hartverscheurend…In het nieuwe seizoen van de hitserie ‘Broadchurch’ staan emoties wederom op scherp. Fans van de succesvolle dramaserie, die in seizoen één ruim 1 miljoen kijkers trok, kunnen hun hart ophalen met een nieuwe verhaallijn. Oude bekenden zoals inspecteur Alec Hardy (David Tennant) en zijn collega Ellie Miller (Olivia Colman) komen terug, maar het nieuwe seizoen verwelkomt ook een aantal nieuwe personages.

Alle acht afleveringen zijn voor de echte fans vanaf woensdag 13 mei exclusief te zien bij Videoland en vanaf zondag 31 mei wekelijks bij RTL 4.

Wie de perikelen van seizoen 1 gemist heeft, kan alle afleveringen – nog voor de start van het tweede seizoen – zien bij RTL 8, van maandag 25 mei tot en met donderdag 28 mei tussen 20.30 uur en 22.30 uur.

Na de schokkende gebeurtenissen in seizoen 1, probeert de gemeenschap van ‘Broadchurch’ zichzelf weer op te pakken alleen is de rust nog lang niet teruggekeerd. Iedereen had verwacht dat er snel een veroordeling zou volgen tegen de verdachte, maar dat valt tegen. Naarmate het proces vordert, komen er verrassende nieuwe feiten aan het licht en blijkt dat sommige dorpelingen nog meer geheimen te verbergen hebben.

~ door pietboon op 13/05/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: