Roland Garros: tot 15 banen tegelijkertijd rechtstreeks te zien

Eurosport zet ook tijdens Roland Garros de Eurosport Player in, en ditmaal zijn er een record aantal tennisbanen tegelijkertijd rechtstreeks te zien. Gedurende de eerste dagen van het toernooi kan de kijker kiezen uit beelden van 15 verschillende tennisbanen.

Eurosport heeft de rechten van drie van de vier Grand Slam toernooien, en zet al jaren tijdens die toernooien de Eurosport Player in. Tot nu toe was het aantal banen met camera’s meestal beperkt tot 6 a 7 banen. Tijdens dit toernooi is dat dus uitgebreider, zoals uit het onderstaand overzicht duidelijk wordt.

Van 7 banen komt een volledig geregistreerde uitzending, van de overige 8 banen komen registraties waarbij maar 3 of 4 camera’s ingezet worden. Vanaf de tweede week zullen alleen van de drie belangrijkste showcourts beelden beschikbaar komen, omdat er dan minder single wedstrijden tegelijkertijd gespeeld worden.

Via de Eurosport Player kan via de PC/Laptop, smartphone, tablet en bepaalde types Connected TV gekeken worden naar beide Eurosport kanalen plus vele bonuskanalen. Voor een overzicht van de bonuskanalen voor de komende weken, zie deze link.

RG online

~ door pietboon op 13/05/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: