Ferry Doedens en Kenny B. krijgen rol in nieuwe Nickelodeon serie ‘Spotlight’

Ferry Doedens en Kenny B. krijgen rol in nieuwe Nickelodeon serie ‘Spotlight’. De succesvolle acteur uit GTST en de zanger bekend van de huidige nummer 1- hit Parijs, spelen zichzelf

Spotlight vanaf is vanaf maandag 25 mei elke schooldag om 19:30 uur op Nickelodeon te zien. De afleveringen met Kenny B. en Ferry Doedens worden respectievelijk in week 26 en 27 uitgezonden.


De gloednieuwe Nederlandse serie Spotlight gunt de kijker een kijkje in het leven de jonge talentvolle scholieren Sanne, Lynn, Fem, Kess en Joris op een bijzondere middelbare school waar leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in de spotlights. Ze krijgen les in Zingen, Dansen, acteren, presenteren en cabaret, van klassiek tot modern. Zowel Ferry Doedens, de succesvolle acteur uit GTST, als Kenny B. bekend van nummer 1- hit Parijs, zijn in de serie te zien als zichzelf. Ferry geeft een workshop acteren en Kenny geeft een gastcollege zang.

Spotlight start in het begin van het schooljaar op ‘t Podium. De leerlingen kennen elkaar nog maar een paar weken en moeten nog steeds wennen aan hun nieuwe omgeving. De grote stad, toetsen, strenge docenten, te weinig zakgeld, hormonen, verliefdheid, teleurstellingen en…. Geweldige vrienden!

~ door pietboon op 15/05/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: