Naast Pluspakket nu ook keuze uit gratis HBO of Kidspakket bij KPN Compleet

KPN biedt klanten die KPN Compleet zijn vanaf nu nog meer voordelen. Klanten die Interactieve TV combineren met een mobiel abonnement van KPN, ontvingen tot nu toe gratis het Pluspakket. Deze klanten kunnen vanaf nu kiezen uit drie TV-pakketten; het Pluspakket, het Kidspakket of het HBO Pakket. Deze pakketten zijn gratis en klanten kunnen iedere maand wisselen van TV-pakket.

Klanten van KPN krijgen allerlei voordelen door producten te combineren. Hoe meer producten de klant heeft en combineert, des te meer voordelen de klant ontvangt. Klanten die bijvoorbeeld vast bellen en Internet voor thuis combineren met een mobiel abonnement van KPN, krijgen gratis dubbele MB’s, belminuten en sms’jes, kunnen gratis bellen binnen het gezin en kunnen ook onderling MB’s delen. En hebben klanten meerdere mobiele abonnementen op hetzelfde adres, dan krijgen zij elke maand €5,- korting op elk abonnement. Inmiddels profiteren al ruim 500.000 klanten van de vast/mobiele voordelen.

Het HBO Pakket – dat via tv, laptop, tablet en smartphone is te zien – biedt de nieuwste series (zoals Game of Thrones, Girls en True Detectives) en grootste films (ook in HD) binnen 24 uur na de Amerikaanse uitzending, Nederlands ondertiteld. En met HBO On Demand en HBO Go kijken klanten waar en wanneer zij willen.

Het Pluspakket heeft 40 extra tv-zenders, 20 wisselende films en meer dan 400 uur aan series. En uitgebreid Programma Gemist: tot 10 dagen terug een selectie van recent uitgezonden programma’s van NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 6, 7, 8, SBS6, Net5 en Veronica terugkijken.

Het Kidspakket brengt meer dan 500 kinderseries en muziekclips, leerzame en leuke series en films voor jonge kinderen. Zes kinderzenders en maandelijks nieuwe kinderfilms, zonder reclameonderbrekingen.

~ door pietboon op 19/05/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: