Allereerste Victoria’s Secret Swim Special 3 juni bij Net5 te zien

Nog niet eerder heeft het bekende en extravagante lingeriemerk Victoria’s Secret een televisiespecial ingezet voor haar swimwear-campagne. Op woensdag 3 juni zendt Net5 de Victoria’s Secret Swim Special uit. Voor deze special is een aantal beroemde ‘Angels’ en vele andere modellen naar het exotische Puerto Rico afgereisd om een zomerse fotoshoot te doen in de nieuwe swimwear-collectie. Ze worden op de meest spectaculaire locaties gefotografeerd.

Victoria’s Secret Swim Special
Woensdag 3 juni om 23.30 uur bij Net5


Net als bij de Victoria’s Secret Fashion Show, draait het bij de Swim Special niet alleen om de badmode van het merk. Tussen de fotoshoots door zijn de modellen namelijk bijzonder openhartig over hun persoonlijke leven en carrière. Fotograaf Russell James heeft voor deze special de wereldberoemde Angels Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lily Aldridge en Behati Prinsloo samen met de modellen Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Joan Smalls, Martha Hunt en Stella Maxwell op de gevoelige plaat vastgelegd.

De special van Victoria’s Secret krijgt ook een muzikale noot. Tijdens hun verblijf op Puerto Rico genoten de modellen van Juanes en Maroon5, waarvan de zanger is getrouwd met Angel Behati Prinsloo. Laatstgenoemde band heeft op het Caracas-strand een optreden verzorgd waarbij de hits Sugar en Animals niet ontbraken.

~ door pietboon op 20/05/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: