‘Toulon Espoirs’ met Jong Oranje live op FOX Sports

FOX Sports doet live verslag van het ‘Festival International Espoirs de Toulon’, het prestigieuze voetbaltoernooi voor nationale jeugdteams. De 43e editie van het toernooi in Toulon vindt dit jaar plaats van woensdag 27 mei tot en met zondag 7 juni en FOX Sports doet live verslag van alle 21 wedstrijden. Jong Oranje neemt het in groep A op tegen Costa Rica, Verenigde Staten, Qatar en Frankrijk.

Jong Oranje trapt vanmiddag (27 mei) om 17.00 uur af tegen Costa Rica. Bondscoach Remy Reijnierse selecteerde de volgende twintig spelers voor het internationaal aansprekende toernooi: Danny Bakker (ADO Den Haag), Jesse Bertrams (PSV), Peet Bijen (FC Twente), Brahim Darri (Heracles Almelo), Anwar El-Ghazi (Ajax), Hans Hateboer (FC Groningen), Thom Haye (AZ), Jelle van der Heyden (FC Twente), Vincent Janssen (Almere City FC), Sean Klaiber (FC Dordrecht), Bas Kuipers (Excelsior), Clint Leemans (PSV), Derrick Luckassen (AZ), Elvio van Overbeek (PSV), Joris van Overeem (FC Dordrecht), Timo Plattel (FC Twente), Mohamed Rayhi (PSV), Rai Vloet (PSV), Django Warmerdam (Ajax) en Jordy de Wijs (PSV).

FOX Sports doet live verslag van alle 21 wedstrijden van het toernooi. Het programma voor Jong Oranje ziet er als volgt uit:

Woensdag 27 mei 17.00 uur, Nederland – Costa Rica

Vrijdag 29 mei 17.00 uur, Verenigde Staten – Nederland

Zondag 31 mei 19.00 uur, Nederland – Qatar

Donderdag 4 juni 19.00 uur, Frankrijk – Nederland

Zondag 7 juni vindt om 19.30 uur de finale plaats. Voorafgaand wordt om 17.00 uur gestreden om de derde / vierde plaats.

~ door pietboon op 27/05/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: