Seizoen 6 Rookie Blue vanaf 7 juli op 13th Street

De populaire politieserie Rookie Blue is terug voor een nieuw seizoen waar reikhalzend naar uit is gekeken. Het begint meteen met een klap als Andy na terugkeer van vakantie wordt aangevallen in het huis van Traci. 

Rookie Blue seizoen 6, vanaf 7 juli elke dinsdag om 21:00 uur op 13th Street


15 Division vat deze aanslag persoonlijk op en besluit de zaken in eigen hand te nemen. Alsof dat nog niet genoeg is, staat Andy nog meer ellende te wachten. Het nieuws dat Marlo zwanger is, dwingt haar namelijk om nog eens na te denken over haar toekomst met Sam.

Later raken Andy en Juliet betrokken bij een opstand in een vrouwengevangenis. Ze komen in de val te zitten met een vrouw die wanhopig probeert haar onschuld te bewijzen. Tot slot ontstaan er problemen voor het team wanneer Nicks vervreemde grote broer opduikt met nieuwe informatie over iemand uit hun tragische verleden. Daarop verdwijnt Nick van de radar in een poging de man op te sporen. Zal hij eindelijk achter de waarheid komen?

~ door pietboon op 29/05/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: