CAI Hoogvonderen draagt netwerk over aan Ziggo

Per augustus 2015 draagt Stichting CAI Hoogvonderen haar netwerk over aan Ziggo. Hiermee wil de stichting garanderen dat de abonnees gebruik kunnen maken van een optimaal en eigentijds digitaal aanbod van diensten.

De technische ontwikkelingen op het gebied van digitale communicatie gaan snel. Voor onze kleine, zelfstandige CAI is het niet langer mogelijk om de investeringen die deze ontwikkelingen vragen op te brengen. Toch vindt Stichting CIA Hoogvonderen het belangrijk dat de bewoners van de wijk Hoogvonderen de kwaliteit en snelheid krijgen waar zij in deze digitale tijd recht op hebben. Het CAI-bestuur heeft daarom besloten om met Ziggo in contact te treden. Per augustus dragen wij ons netwerk over aan Ziggo. Hierdoor zijn de abonnees in de toekomst verzekerd van optimale digitale voorzieningen wat betreft interactieve tv, snel internet en mobiele én vaste telefonie.

Op 2 juni heeft het bestuur alle bewoners van Hoogvonderen per brief op de hoogte gesteld van dit besluit. Door de overdracht krijgen de abonnees een optimale en eigentijdse digitale dienstverlening. Ziggo gaat het netwerk beheren, en zal aan de bewoners van Hoogvonderen een extra aantrekkelijk welkomstaanbod doen.

In augustus gaat het beheer daadwerkelijk over naar Ziggo. De exacte datum wordt door Ziggo aan de abonnees doorgegeven. De bestaande abonnementen bij Stichting CIA Hoogvonderen vervallen dan automatisch.

In 1978 liep de wijk Hoogvonderen voorop met een eigen CAI. Het werd de eerste Roermondse wijk zonder ontsierende antennes op de daken. Later was Stichting CAI Hoogvonderen de eerste Roermondse aanbieder van schotel-tv. Ook had de stichting de primeur voor wat betreft de toepassing van glasvezelkabels in het hoofdleidingnet. Door de overdracht komt een einde aan het bestaan van de eerste én de laatste zelfstandige CAI van Roermond.

~ door pietboon op 03/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: