Spraakmakende achtdelige documentaire I Am Cait alleen op E!

E! kondigde deze week de titel van de gloednieuwe documentairereeks “I Am Cait” aan, waarin kijkers het wel een wee volgen van Caitlyn Jenner, voorheen Bruce Jenner, als transgender vrouw. De serie vertelt haar intieme verhaal en de kijker volgt ‘Cait’ tijdens haar zoektocht naar het ‘nieuwe normale leven’.

De achtdelige, een uur durende, documentaire volgt Cait Jenner’s leven als transgender vrouw. De serie gaat in première op 2 augustus om 20:00 uur, alleen op E!


Voor het eerst voelt ze zich als de persoon die zij altijd had moeten zijn en de docuserie onderzoekt wat Cait’s verandering betekent voor de mensen om haar heen en hoe deze relaties zijn beïnvloed. Ook zet de serie de vele uitdagingen van het leven in een nieuw daglicht.

De achtdelige, 60 minuten durende serie gaat 2 augustus om 20:00 uur in première, alleen op E! en internationaal in 120 landen. I Am Cait is geproduceerd door Bunim/Murray Productions.

Trailer

“Waarom ik heb besloten om deze serie te doen?” mijmert Caitlyn, in deze nieuwe clip te zien in verschillende outfits die we nog nooit eerder hebben gezien. “Ik vertel mijn verhaal… Dit gaat over zijn wie je werkelijk bent.” “We gaan over alles praten,” belooft ze. “We gaan veel leuke dingen voor het eerst doen. We gaan winkelen voor de eerste keer als vrouw en misschien zelfs meer jongensachtige dingen doen als motorrijden – want dat doen meisjes ook!”

~ door pietboon op 04/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: