Vernieuwde Eurosport Player lanceert 10 juni

  De Eurosport Player, het online OTT en simulcast platform van de sportzender, vernieuwt en zal 10 juni in de nieuwe vorm lanceren. De lancering is vlak voor de 24 uur van Le Mans, ’s werelds langst lopende en meest prestigieuze endurance race.

Met de vandaag aangekondigde uitbreiding van het portfolio van Eurosport is het belang van een goede OTT dienst weer eens aangetoond.

Le Mans wordt in zijn geheel op Eurosport uitgezonden en is bij uitstek geschikt om de mogelijkheden van de nieuwe Eurosport Player te demonstreren. Zo zal er via de Player naast het live verslag ook rechtstreekse on board en Pitlane beelden aangeboden worden.

Ononderbroken, zonder reclames, en met een innovatieve nieuwe user interface, die de racefan instaat stelt diep in de huid van de race door te dringen.

Peter Hutton, Chief Executive Officer, Eurosport:

“Eurosport Player is a best-in-class OTT product and demonstrates Eurosport’s focus on delivering direct to consumer, multi-platform experiences that offer must see sports content, at a fixed price. The new player with intuitive channel navigation, more statistics and highlights and access to multiple camera angles optimises the viewing experience of our growing portfolio of premier sports rights to give fans unrivalled access to sports coverage.”

Enkele Eurosport Player functies:

  • Live en verrijkte rechtstreekse uitzendingen: simulcast van de Eurosport kanalen op volledige schermgrootte. Nooit meer dan één klik van live actiebeelden.
  • Verbeterde navigatie: intuitive kanaal navigatie, tips en herinneringen en een nieuwe programmagids.
  • 360° verslag: keuze uit meerdere camera posities voor een persoonlijke kijkervaring.

Arnaud Maillard, VP Digital Media, Discovery Networks International en Eurosport voegt toe: 

“Le Mans 24 Hours, one of Eurosport’s flagship events, is the ideal opportunity to showcase Eurosport Player’s new and improved features. Available in 52 markets, sports fans internationally can enjoy an immersive and extensive bespoke live experience of the race, anytime and on any device.”

 

~ door pietboon op 04/06/2015.

Eén reactie to “Vernieuwde Eurosport Player lanceert 10 juni”

  1. […] 10 juni, vlak voor de 24 uur van Le Mans afgelopen maand, heeft Eurosport de Eurosport Player vernieuwd. De Eurosport Player is beschikbaar via de PC, Smart TV, spelcomputer, tablet en mobiele […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: