Primeur: 10 dagen live beachvolleybal bij de NOS

  
Van vrijdag 26 juni tot en met zondag 5 juli is Nederland voor het eerst in de historie het kloppend hart van de mondiale beachvolleybaltop. Op vier unieke locaties in Den Haag (Hofvijver), Amsterdam (de Dam), Apeldoorn (Marktplein) en de haven van Rotterdam (op de kade voor het schip de SS Rotterdam) strijden de beste 48 mannenteams en 48 vrouwenteams ter wereld om het WK-goud. De NOS doet iedere dag in een extra uitzending van 19.30 tot 21.00 uur* (NPO 3) live verslag van het WK beachvolleybal.

Dat betekent dagelijks in ieder geval altijd één live wedstrijd met een Nederlands koppel, plus een samenvatting van andere die dag gespeelde duels.

De presentatie is gedurende het hele toernooi in handen van Jeroen Stomphorst, die aan de rand van het veld dagelijks één of twee gasten ontvangt. En Erben Wennemars gaat de hele week op pad als special reporter om op z’n kenmerkende en originele ‘Erben-wijze’ verslag te doen van het toernooi. Vaste volleybalcommentator Maarten Tip verzorgt het commentaar bij de beelden.

~ door pietboon op 12/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: