UFC Berlijn live en vrij te ontvangen op FOX

  
FOX doet zaterdag 20 juni vanaf 20.20 uur rechtstreeks verslag van UFC Fight Night in Berlijn. De uitzending wordt gepresenteerd door Bas van Veenendaal. FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo / UPC, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

Zaterdag 20 juni staat UFC Fight Night in Berlijn op het programma. De uitzending op FOX begint om 20.20 uur en wordt gepresenteerd door Bas van Veenendaal. Te gast in de studio zijn onder anderen MMA vechtster Marloes Coenen, K1 kampioen Remy Bonjasky, Bob Schrijber (MMA trainer/coach én acteur) en Waldemar Torenstra (acteur en UFC liefhebber). Het hoofdgevecht van deze avond gaat tussen twee dames: Joanna Jedrzejczyk (POL) en Jessica Penne (USA). Het commentaar tijdens de wedstrijden is van Leo Oldenburger en Remco Pardoel.

Ook FOX Sports doet live verslag van het evenement. Vanaf 21.00 uur is op FOX Sports 2 de originele Amerikaanse uitzending te zien, inclusief het originele commentaar.

UFC is de organisatie achter het ultieme en grootste vechtsportspektakel wereldwijd. Alleen de beste atleten komen in aanmerking om de ‘octagon’ te betreden; de achthoekige arena waarin bepaald wordt wie zich staande kan houden in Mixed Martial Arts (MMA). In MMA dienen de atleten tal van vaardigheden te combineren uit vechtsporten zoals karate, jiu-jitsu, judo, boksen, kickboxen, worstelen en andere disciplines. De populariteit van UFC ontwikkelt zich in hoog tempo en momenteel is de sport te zien in 129 landen in bijna 800 miljoen huishoudens. Ook in West Europa heeft de sport stevig voet aan de grond gezet in landen als Duitsland, Zweden, UK, Polen, Frankrijk en Italië.

~ door pietboon op 12/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: