KPN gaat eigen TV content aanbieden

  Vandaag kondigt KPN een nieuwe stap aan in de tv-strategie: unieke Nederlandse content, speciaal voor KPN klanten. Een belangrijk wapenfeit wordt Brussel: een nieuwe tv-serie, geschreven door Leon de Winter en geproduceerd door Endemol Shine Nederland.

Met eigen content zet KPN een volgende stap in tv. Frank van der Post, lid van de Raad van Bestuur van KPN:

“In partnership met vooraanstaande partijen gaan we mooie Nederlandse programma’s maken die onze klanten iets extra’s bieden. Voor die eigen programma’s hoeven onze klanten niets te betalen.”

Alle content wordt beschikbaar op KPN iTV, iTV Online en straks ook op de nieuwe dienst Play van KPN.

Een belangrijk wapenfeit dat KPN aankondigt is de serie Brussel, een tiendelige Nederlandse serie geschreven door Leon de Winter en geproduceerd door Endemol Shine Nederland. Naast de serie Brussel gaat KPN ook vooral muziek en sport aanbieden. Hiertoe kondigt KPN vandaag ook partnerships met Mojo Concerts en Amsterdam Dance Event aan, waardoor KPN registraties en behind the scenes van concerten en festivals kan uitzenden. Verder komt KPN met optredens van en documentaires over Hiphop- en Dancemuziek.

Op sportgebied zijn er contacten met huidige en nieuwe partners over documentaires en programma’s rondom wedstrijden van grote en minder grote sporten. De KPN Goal Alert app wordt in samenwerking met de Eredivisie verder uitgebreid. Onder andere met voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden.

Lees ook: Play. van KPN – binnenkort alles in één app

~ door pietboon op 15/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: