Het nieuwe RTL Z op kanaal 11 en 12


Bij RTL Z maakte zenderdirecteur Marco Louwerens zojuist bekend dat de tv-zender RTL Z straks op positie 11 bij KPN en 12 bij Ziggo te zien zal zijn.

Op 7 september start het nieuwe RTL Z. Met een eigen 24-uurs TV zender is RTL Z dan de vijfde free to air televisiezender van RTL Nederland.

RTL Z is een nieuw business netwerk dat via TV, web, app en events overal en op elk moment van de dag bereikbaar is. Nieuws – ook breaking news – en beurs blijven hun belangrijke rol behouden. RTL Z biedt daarnaast ook ruimte aan verdieping, opinie en entertainment. Dit betekent meer aandacht voor thema’s als personal finance, business, innovatie en lifestyle. RTL Z is er voor iedereen die verder wil, ambitieuze mannen en vrouwen die het maximale uit zichzelf willen halen en ondernemend in het leven staan.

RTL Z zendt vanaf 7 september ook s ’avonds uit, met programma’s als Toekomstmakers, Bright TV, documentaires uit binnen- en buitenland en dagelijks een inspirerende Z Talk.

Ook online, via web en app, biedt RTL Z het laatste nieuws, achtergrond en opinie.

Met diverse seminars en events – zowel online als live bijeenkomsten in het land – staat RTL Z straks direct in contact met de ondernemende doelgroep. Voorbeelden hiervan zijn de RTL Z Masterclasses, het tech-event Bright Day, Doordenkers avondseminars en de Accenture Innovation Awards.

~ door pietboon op 16/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: