Wimbledon 2015 op FOX en FOX Sports

FOX Sports pakt flink uit tijdens Wimbledon. De zender doet dagelijks circa 10 uur live verslag van het oudste en meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld, dat dit jaar wordt afgewerkt van 29 juni tot en met 12 juli. De uitzendingen worden in afwisseling van elkaar gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Helene Hendriks. Iedere speeldag zijn op FOX omstreeks 23.45 uur bovendien de samenvattingen te zien.

Kijkers zonder Fox Sports kunnen op BBC One (dagelijks vanaf 14:45 uur) en BBC Two (dagelijks vanaf 12:30 uur) genieten van live tennis vanaf Wimbledon.

De liefhebbers hoeven werkelijk geen game, set of match van Wimbledon te missen. FOX Sports doet rechtstreeks verslag op 6 tv-kanalen. Indien nodig wordt het aantal uitgebreid naar maximaal 11 kanalen via de online service van FOX Sports GO. De live uitzendingen op FOX Sports worden in afwisseling van elkaar gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Helene Hendriks. Zij worden bijgestaan door de deskundige analyses van onder meer Raemon Sluiter, Paul Haarhuis en John van Lottum. Verslaggever Pascal Kamperman en Jacco Eltingh zijn namens FOX Sports aanwezig in Londen voor het laatste nieuws, interviews en reportages.

Iedere speeldag zijn omstreeks 23.45 uur op FOX de hoogtepunten van die dag te zien. De finales in het heren en dames enkelspel zijn bovendien ook rechtstreeks te zien op FOX. FOX is voor iedereen met digitale televisie vrij te ontvangen: onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

Het Grand Slam toernooi van Wimbledon is het oudste tennistoernooi ter wereld (sinds 1877) en tevens het meest prestigieuze toernooi in het professionele tennis. Wimbledon kent slechts één Nederlandse kampioen in het enkelspel. In 1996 schreef Richard Krajicek geschiedenis door in de finale de Amerikaan Malivai Washington te verslaan. Twee jaar later behaalden Jacco Eltingh en Paul Haarhuis de titel in het dubbeltoernooi.

~ door pietboon op 17/06/2015.

2 Reacties to “Wimbledon 2015 op FOX en FOX Sports”

  1. […] In Nederland biedt FOX Sports een soortgelijke dienst via FOX Sports GO. […]

  2. Wat een treurigheid dat Wimbledon nu achter een betaalkanaal zit……ok op bbc te volgen maar dit soort evenementen moeten van iedereen zijn. Tijd voor een alternatief tegenover het kapitalisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: