RTL 8 en Radio 10 in het teken van Michael Jackson

Op 25 juni aanstaande is het precies zes jaar geleden dat Michael Jackson overleed. RTL 8 staat deze dag op prime time stil bij het leven en de carrière van de succesvolle veelbesproken popster. Ook op Radio 10 is er uitgebreid aandacht.

Vanaf 20.30 uur wordt de drie uur durende documentaire ‘Michael Jackson: Life Of An Icon’ uitgezonden. Hierin komt alles over de ‘King of Pop’ voorbij; van de beginperiode met Jackson 5 tot zijn solocarrière waarin hij vele hits scoorde. Er is aandacht voor hoogtepunten, maar ook voor de dieptepunten in zijn veelbewogen leven. Aan het woord komen de familie Jackson, onder wie zijn moeder, broers en zussen, en zijn vele vrienden. Daarnaast zijn nooit eerder vertoonde beelden van Michael Jackson te zien.

Ook Radio 10 staat donderdag 25 juni de hele dag in het teken van de muziek en het leven van Michael Jackson. Zo komt topdanser Timor Steffens ’s ochtends bij Tim Klijn langs om de top 3 van grootste Michael Jackson-hits aller tijden bekend te maken.

~ door pietboon op 22/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: