De GTST Zomercliff 3 juli op RTL4

  
Bijna een jaar geleden bedacht en geschreven door het schrijversteam, twee maanden geleden gedraaid en over anderhalve week op televisie te zien: de jaarlijkse zomer cliff-hanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Op vrijdag 3 juli sluit de RTL 4-serie, die de afgelopen jaren verschillende keren werd genomineerd en maar liefst zeven belangrijke vakprijzen in de wacht sleepte, het seizoen af met een wel heel bijzondere aflevering. Dit jaar blijven niet alleen de ‘GTST’-fans met grote vragen achter, maar is het voor veel inwoners van Meerdijk net zo goed een raadsel wat er is gebeurd.

vrijdag 3 juli tussen 20.00 en 20.30 uur bij RTL 4.

Nu Nina en Bing aan iedereen verteld hebben een stel te zijn, blijken de reacties nogal uiteenlopend. Janine en Sacha zijn blij voor Nina, maar Lucas kan Nina’s keuze totaal niet begrijpen. Ludo doet voor zijn oogappel zijn best om Bing een kans te geven en nodigt hem uit op een dagje kleiduivenschieten. Bing gelooft helemaal niets van Ludo’s toenaderingspoging maar gaat toch op de uitnodiging in. Al snel blijken de twee mannen niet tot elkaar te kunnen komen. De gemoederen lopen zo hoog op dat één van de twee het er misschien wel niet levend vanaf brengt.
Wanneer Vincent inziet dat Maxime en hij nooit een normale band kunnen opbouwen, besluit hij toch te verhuizen naar Amerika om daar zijn vleugels uit te slaan en een carrière met X Selfie voort te zetten.

Lucas organiseert in Boks een afscheidsfeest dat zo gigantisch uit de hand loopt, dat de chaos niet te overzien is. Rikki, Thijs, Sjoerd, Maxime, Anna, Sacha, Lucas en Jef worden na een avond met overmatig veel drank wakker op plekken en in situaties die hun leven totaal op hun kop zetten. De avond heeft verre gevolgen voor hun vriendschappen en relaties. De manier en plek waarop Wiet ontnuchtert spant echter de kroon. Zij ontwaakt hoog in de lucht. Met een wildvreemde jongen…

~ door pietboon op 23/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: