Nieuwe serie Married op Comedy Central Family

  
Deze gloednieuwe sitcom Married opent de deur naar een donkere, meer realistische kant van het ‘huisje boompje beestje’ gevoel.

Married zie je vanaf 7 juli elke dinsdag om 21.30 op Comedy Central Family


Married is een sitcom over ongelukkig verliefd zijn. Russ (Nat Faxon) en Lina (Judy Greeg), kunnen zich bijna niet meer herinneren hoe het leven was voordat de kinderen, schulden en de schoonouders erbij kwamen. Maar zo nu en dan, tussen ruzies in herinneren ze zich de reden waarom ze in eerste instantie bij elkaar zijn. Ze begonnen als beste vrienden en beloofden er voor elkaar te zijn in alle ups en downs.

Russ en Lina hebben ook niet veel aan hun beste vrienden, want zij hebben zo hun eigen problemen. Zo is AJ, de beste vriend van Russ, onlangs gescheiden. Terwijl hij doet alsof hij zijn ex allang is vergeten denkt hij eigenlijk nog elke dag de hele dag aan haar. Lina’s beste vriendin Jess heeft ook haar handen vol. Ze is getrouwd met een veel oudere man en komt erachter dat haar behoeftes niet helemaal matchen met de behoeftes van haar man.

Comedy Central Family is tot en met juli voor alle Ziggo en KPN digitale TV abonnees gratis te zien, klik hier voor meer info.

~ door pietboon op 23/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: