Dagelijkse talkshow met Paul van Liempt bij nieuwe RTL Z

  
Presentator Paul van Liempt krijgt een eigen talkshow bij de nieuwe televisiezender RTL Z. Iedere avond wordt het praatprogramma onder leiding van Van Liempt live uitgezonden van 21.30 tot 22.30 uur op 11 (KPN) en 12 (Ziggo). Van Liempt is momenteel nog werkzaam bij BNR Nieuwsradio, waar hij het ochtendprogramma ‘BNR Paul van Liempt’ presenteert.

Het nieuwe RTL Z start op 7 september met een eigen televisiezender, nieuwe website, nieuwe mobiele app en events. Naast een belangrijke rol voor nieuws en beurs biedt de avondprogrammering van RTL Z straks ruimte voor verdieping en opinie met onder andere talkshows en documentaires.

Paul van Liempt werkte eerder voor Het Parool, Vrij Nederland, Volkskrant Magazine, het Financieele Dagblad, VPRO-radio en Talkradio. Hij schreef zes non-fictie boeken. Naast radio en dagbladen heeft Van Liempt ook ervaring met televisie. Zo leidde hij de nabeschouwing voor RTL Nieuws in 2012 van het Carrédebat en maakte hij voor omroep LLink de serie ‘Paul van Liempt in Sierra Leone’.

~ door pietboon op 24/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: