TT Assen op Eurosport & Eurosport op de TT

Eurosport pakt flink uit tijdens de Motul TT Assen. De 85ste Dutch TT is van morgen tot en met zaterdag live en uitgebreid te volgen bij de official broadcaster van de MotoGP. Ook langs de baan is Eurosport volop aanwezig: in ‘Club Eurosport’ – onder de hoofdtribune – kunnen de fans virtueel het TT circuit rijden en staan green screen foto units.

Want ook voor Eurosport voelt de TT Assen als thuiskomen – en dat zal de kijker merken. Zoals het hele seizoen al, gaat de Eurosport crew (met onder meer presentatrice Samantha van Wijk en commentatoren Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh) hard aan de slag om, live vanaf locatie, alles wat er speelt op en rondom het circuit te belichten.

Natuurlijk staat daarbij het sportieve aspect voorop en zijn dus wederom alle trainingen, kwalificaties en races rechtstreeks te zien op Eurosport. Maar ook de verdieping wordt gezocht, met veel reportages, interviews en items behind the scenes. Aan het woord komen daarbij onder meer oud-coureurs, talenten van nu en andere prominenten uit de race-scene.

Ook het technische aspect krijgt uiteraard de aandacht die het verdient. Met Eurosport’s expert en co-commentator Patrick van den Goorbergh worden, live vanuit de pit lane, het circuit en de laatste technische ontwikkelingen rondom de motoren geanalyseerd. Ook de Nederlanders en Belgen actief binnen de teams komen hierover aan het woord.

Voor de TT-bezoekers op zaterdag bouwt Eurosport onder de hoofdtribune ‘Club Eurosport’. MotoGP fans kunnen zich daar – alleen of met makkers – voor green screens laten fotograferen en de foto’s direct met vrienden delen via social media. Ook kunnen zij er, in strijd om mooie prijzen, virtueel het TT circuit rijden, met de game MotoGP15 op PlayStation units.

Het volledige MotoGP seizoen is ook online te bekijken, met de Eurosport Player. Met tot 8 bonuskanalen ervaren abonnees de actie vanuit elk perspectief op PC, Mac, mobiel, tablet, Xbox of connected TV. Vier on board camera’s, een ononderbroken live feed, een helicopterfeed, een timing kanaal met onder meer tussentijden en topsnelheden én een live tracking kanaal.

~ door pietboon op 24/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: