Twee HBO pilots voor iedereen te zien via freeview

De premiumzender HBO heeft via Youtube de pilot afleveringen van twee series voor iedereen als freeview beschikbaar gesteld. Het gaat om de eerste afleveringen van “Ballers” en ” The Brink”

Ballers

Ballers, geschreven door Steve Levinson, draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Dwayne Johnson vertolkt de rol van Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler. Andere personages in de reeks zijn Charles, een sympathieke ex-pro die op zoek gaat naar een nieuwe carrière; Ricky, een sportman die even gedreven als spiritueel is; Joe, een financieel adviseur die zich in allerlei bochten wringt om erbij te horen; Jason, een sportimpresario die zich in de hoogste kringen beweegt; Vernon, een speler die heel erg met zijn gezin begaan is; Julie, de vrouw van een ex-sporter; Stephanie Michaels, een verslaggeefster van ESPN die een romance beleeft met Spencer; en Tina, de weduwe van één van Spencers beste vrienden.

The Brink

The Brink, een nieuwe zwart-komische reeks met afleveringen van 30 minuten, draait rond een geopolitieke crisis en de gevolgen daarvan voor drie compleet verschillende en radeloze mannen. Walter Larson (Tim Robbins), de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken; Alex Talbot (Jack Black), een onbeduidende ambtenaar in de diplomatie en Zeke Tilson (Pablo Schreiber), een toppiloot van de Marine. Ondanks hun eigen demonen, moeten deze drie zielen door alle bagger heen waden om de planeet te behoeden voor het uitbreken van de Derde Wereldoorlog.

~ door pietboon op 24/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: