Acteur en snelheidsfreak Idris Elba is terug met No Limits op Discovery

  
De Britse acteur Idris Elba (The Wire) heeft een passie voor snelheid. Eerder maakte hij al de serie ‘King of Speed’, nu is hij terug met het vierluik ‘Idris Elba: No Limits’. Hierin onderneemt hij elke aflevering een van de zwaarste uitdagingen op het gebied van snelheid. Van dragracen tot rallyrijden tot aerobatics. En met veel succes. Want tijdens zijn poging om de snelste tijd op Engels grondgebied te rijden, lukt het hem om in zijn Bentley Continental GT Speed de historische ‘Flying Mile’ te verbreken met een snelheid van 290 kilometer per uur!

Idris Elba: No Limits is vanaf zaterdag 11 juli tot en met zaterdag 8 augustus om 21:00 uur te zien op Discovery.


In elke aflevering duikt hij in de geschiedenis van de spectaculaire discipline en leert hij over de techniek en wetenschap erachter. Hij vindt aansluiting bij professionele teams, krijgt les van de beste coureurs en piloten ter wereld en ontmoet andere snelheidsfreaks om hun geheimen te horen over hoe je het allerlaatste grammetje kracht uit een machine kunt persen.

Elke aflevering begint met een bezoek van Idris aan een beroemde sportcompetitie op locaties in Ierland, Florida, Californië en Groot-Brittannië die hem inspireren tot het ondernemen van enkele van de zwaarste snelheidsdisciplines ter wereld. Zowel op de grond als in de lucht. Om het maximale te halen uit zijn auto of vliegtuig, krijgt Idris eerst les van de allerbesten ter wereld en maakt hij zoveel mogelijk kilometers als mogelijk. Om het daarna op te nemen tegen de profs in een ultieme speed challenge.

Trailer

~ door pietboon op 25/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: