RTL Telekids 24/7 vanaf 1 juli te zien bij KPN

  
Vanaf 1 juli is RTL Telekids 24/7 te zien bij KPN via kanaal 59. De vrolijke kinderzender voor kinderen tussen 3 en 9 jaar is daardoor op elk gewenst tijdstip te ontvangen voor KPN’s ‘Pluspakket’-klanten.


De Telekids-programma’s zijn voor veel kinderen inmiddels vertrouwde kost. Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart laten kijken naar de geweldloze, educatieve programma’s. Voorbeelden zijn ‘Chuggington’, ‘Hallo K3’, ‘Brandweerman Sam’, ‘Ernst & Bobbie’, ‘Green-Kids’ en ‘Chloe’s Toverkast’. Maar ook het bekende clownsduo Bassie en Adriaan is elke dag bij RTL Telekids 24/7 te zien. Op woensdag en zaterdag worden er films en programmamarathons uitgezonden.

~ door pietboon op 25/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: