E! betreedt de sexy en competitieve wereld van spinning met Hollywood Cycle

  
E! Entertainment duikt in de populaire, uiterst competitieve wereld van spinning met de première van haar nieuwste realityserie, Hollywood Cycle. De sexy, keiharde serie duikt diep in de wereld van de beroemde studio in Los Angeles, Cycle House, en stelt kijkers voor aan hun topinstructeurs en toegewijde stagiairs, die de fietsers in het gareel krijgen. Kijkers zitten vooraan als ze een kijkje nemen in de donkere en ritmische studio en meer te weten komen over de drama’s en altijd gecompliceerde privélevens.

Hollywood Cycle bestaat uit zes afleveringen van 60 minuten en gaat vrijdag 17 juli in première, alleen op E!

Hollywood Cycle onderzoekt de ‘ride-or-die’ mentaliteit van de geweldige instructeurs, Nichelle Hines, Aaron Hines en Nick Hounslow en de stagiaires die hun weg naar de top rijden om de beste in het vak te worden. Van botsende meningen met Cycle House eigenaars Lara en Adam Gillman over de beste manier om nieuwe klanten in het zadel te krijgen en de soms vage lijn tussen het privé- en zakelijk leven van de instructeurs; fans krijgen een exclusieve kijkje in de obsessieve, glamoureuze wereld van spinning in Los Angeles.

~ door pietboon op 26/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: