FOX brengt Vlaamse politieserie ‘Vermist’

VermistFOX gaat vanaf 1 juli de Vlaamse misdaadserie ‘Vermist’ uitzenden. De succesvolle 10-delige serie die de verhalen brengt van vermiste personen, kwam tot stand in samenwerking met de Belgische politie en is inmiddels te zien in 91 landen.

‘Vermist’ wordt vanaf aanstaande woensdag, 1 juli, wekelijks om 22.00 uur uitgezonden op FOX.

Het derde seizoen van ‘Vermist’ wordt geregisseerd door Jan Verheyen (Zot van A, Dossier K) en Joël Vanhoebrouck (Code 37, Dubbelleven). Axel Daeseleire, Joke Devynck, Kevin Janssens en Stan Van Samang vormen het rechercheteam in ‘Vermist’ waarin een zenuwslopende zoektocht naar een vermist persoon elke keer weer zorgt voor de nodige spanning, emotie en frustraties, zowel bij de speurders als bij de ongeruste familieleden van het slachtoffer. Elke aflevering is een bloedstollende race tegen de klok. Elke seconde kan het verschil maken tussen leven en dood.

Het programma kwam tot stand in samenwerking met de Cel Vermiste Personen van de Vlaamse politie die dagelijks met deze situaties te maken heeft. Enkele verhaallijnen zijn gebaseerd op echte zaken en kennen mede daarom niet altijd een goeie afloop.

‘Vermist’ is geregisseerd door Jan Verheyen en is intussen verkocht aan 91 landen waaronder Canada, Duitsland, Rusland en Frankrijk. De serie kreeg verschillende televisienominaties waaronder beste cast en beste Internationale en beste Europese drama op het Televisiefestival van Monte Carlo.

FOX zal alle nieuwe seizoenen van deze reeks gaan uitzenden en start vanaf 1 juli met seizoen 3.

~ door pietboon op 26/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: