NOS vernieuwt de app voor Smart TVs

  
De NOS heeft haar applicatie voor Smart TVs, voorheen de NOS Journaal app, vernieuwd tot een volwaardig Over-the-Top (OTT) NOS app. Hierdoor zijn niet alleen meer tv-uitzendingen en live NPO Nieuws en NPO Politiek via de Smart TV te zien, ook andere NOS live streams komen via deze app beschikbaar.


De nieuwe app komt beschikbaar voor Smart TVs toestellen van Philips, LG, Sony en Samsung vanaf het jaar 2012.

De vernieuwing is onderdeel van een groter project bij NOS Nieuwe Media. Vorig jaar heeft de NOS bij de redesign van NOS.nl een hele nieuwe backend neergezet. De migratie van deze nieuwe NOS applicatie, maar ook binnenkort die van de NOS Sport applicatie voor Smart TVs en de HbbTV applicaties, naar deze backend is onderdeel van dat project.

~ door pietboon op 28/06/2015.

Eén reactie to “NOS vernieuwt de app voor Smart TVs”

  1. en nu maar hopen dat de livestreams wel een goede kwaliteit hebben, dat is het enige wat ik nog niet begrijp. Gisteren ging ik via de NPO app op de LG tv terugkijken naar veteranendag, na 5 minuten uitgezet vanwege de kwaliteit. En dat ligt niet aan de tv want de dag er voor kijk ik iets terug via rol en die komt wel door in goede kwaliteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: