Eurosport brengt zes Tour de France bonuskanalen

tour

Zaterdag begint de Tour de France in Utrecht, en ook dit jaar zendt Eurosport de Tour rechtstreeks uit op hun hoofd televisiekanaal. Dit jaar zal Eurosport daarnaast via haar online platform Eurosport Player zes aanvullende bonuskanalen met extra live streams aanbieden, waardoor de kijker de keuze krijgt over wat het wil zien.

Via de extra bonuskanalen kan de kijker kiezen uit beelden vanaf vijf verschillende motoren in de race, en een zesde bonuskanaal vanaf de finishlijn.

Eurosport zendt vaak extra bonuskanalen uit, zoals tijdens de Grand Slam tennistoernooien, de MotoGP en recent nog de 24 uur van Le Mans. Daarnaast is ook uniek live wedstrijd materiaal beschikbaar op de Player waarvoor op de reguliere kanalen op dat moment geen ruimte is.

Op 10 juni, vlak voor de 24 uur van Le Mans afgelopen maand, heeft Eurosport de Eurosport Player vernieuwd. De Eurosport Player is beschikbaar via de PC, Smart TV, spelcomputer, tablet en mobiele telefoon.

~ door pietboon op 30/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: