In juli volop live topvoetbal op FOX Sports

FOX Sports biedt de hele maand juli volop live topvoetbal. Met veel aandacht voor de UEFA Europa League kwalificatiewedstrijden van AZ, Go Ahead Eagles en Vitesse maar ook vriendschappelijke duels van Ajax, Feyenoord en landskampioen PSV. Tevens schitteren talloze internationale sterren in de International Champions Cup op FOX Sports, met onder meer deelnemers als Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City, Chelsea FC, Paris Saint Germain en AC Milan.

UEFA Europa League: kwalificatie live op FOX Sports vanaf 2 juli

Namens Nederland komen AZ, Vitesse en Go Ahead Eagles uit in de kwalificatie voor de groepsfase van de UEFA Europa League. De Eagles beginnen op 2 juli om 20.00 uur als eerste aan hun Europese avontuur met een thuiswedstrijd tegen Ferencvaros in de eerste kwalificatieronde. Ook de return in Hongarije (9 juli, 20.30 uur) is rechtstreeks te zien op FOX Sports. AZ en Vitesse beginnen in de derde ronde, die 30 juli en 6 augustus op het programma staat.

FOX Sports doet in het kader van de Europa League kwalificatie minimaal verslag van alle thuiswedstrijden van AZ, Go Ahead Eagles en Vitesse. Aangezien de uitzendrechten van de wedstrijden in deze fase van het toernooi in handen zijn van de thuisspelende clubs zal per ronde en na de loting blijken wat mogelijk is met betrekking tot live uitzending van de uitwedstrijden.

Voorbereiding PSV, Ajax, Feyenoord en FC Groningen

FOX Sports doet rechtstreeks verslag van een aantal oefenwedstrijden van PSV, Ajax, Feyenoord en bekerwinnaar FC Groningen. Onder meer het Southampton van Ronald Koeman en Graziano Pellè komt daarin twee keer in actie.

Datum Tijd Wedstrijd
4 juli 16.00 Ajax – Dinamo Moskou
11 juli 17.00 PSV – Basel (Valais Cup)
15 juli 20.30 PSV – Olympique Lyon (Valais Cup)
17 juli 19.00 Ajax – Wolfsburg
18 juli 16.00 FC Groningen – Southampton
22 juli 19.30 St Etienne – Ajax
23 juli 20.00 Feyenoord – Southampton

International Champions Cup: 11 juli – 5 augustus

De International Champions Cup (ICC) is een toernooi met louter internationale topclubs in het deelnemersveld. Onder meer Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City, Chelsea FC, Paris Saint Germain en AC Milan zijn van 11 juli tot en met 5 augustus live te zien op FOX Sports. De ICC telt in totaal 23 wedstrijden en wordt gespeeld op 3 continenten in 11 speelsteden. Zaterdag 25 juli staat onderstreept in de agenda; dan staan FC Barcelona – Manchester United en Paris Saint Germain – Chelsea op het programma.

CONCACAF Gold Cup: 7 – 26 juli

FOX Sports doet live verslag van de dertiende editie van de CONCACAF Gold Cup, het kampioenschap voetbal van Noord- en Centraal – Amerika en de Caraïben. De Gold Cup wordt gehouden in de Verenigde Staten en het gastland is tevens titelverdediger.

~ door pietboon op 30/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: