RTL Crime vanaf 1 juli bij KPN

Vanaf woensdag 1 juli is het themakanaal RTL Crime bij KPN te zien via kanaal 313. Dit betekent dat dé digitale misdaadzender van Nederland 24 uur per dag, zeven dagen per week te ontvangen is voor KPN klanten met een Pluspakket.

RTL Crime geeft iedere crime-liefhebber een alibi, met Nederlandse én internationale misdaadprogramma’s van de hoogste kwaliteit. Elke werkdag begint de avond steevast met ‘CSI’ om 18:30 uur en vanaf 20:30 uur zie je drie afleveringen achter elkaar van de beste series van eigen bodem zoals ‘Baantjer’ en ‘Moordvrouw’, maar ook bekroonde buitenlandse series als ‘The Killing’, ‘Rex’ en ‘Alarm für Cobra 11’. De doordeweekse avond wordt vervolgens afgesloten met twee spannende waargebeurde misdaadverhalen.

Daarnaast is vanaf maandag 6 juli de bloedstollende serie ‘El Capo’ voor het eerst dagelijks te zien bij RTL Crime én wordt deze in het weekend in marathonvorm uitgezonden. Programma’s worden bij RTL Crime nooit onderbroken door reclames.

~ door pietboon op 30/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: