Sensation Live op TV bij Ziggo

Sensation Live op TV bij Ziggo
Abonnees van Ziggo kunnen aanstaande zaterdag 4 juli vanaf 21.30 uur live meegenieten van Sensation ‘The Legacy’, het 15-jarig jubileum ‘The World’s Leading Dance Event’. Ziggo zendt de show uit op kanaal 999.

De line-up bestaande uit dj’s Bakermat, Oliver Heldens, De Megamix & Mr. White, Fedde Le Grand en Laidback Luke staat garant voor een spectaculaire show. Johnny de Mol en Liz Walaszczyk verzorgen de voorbeschouwing waarin zij verschillende bekende gasten ontvangen en laten zien wat er backstage gebeurt.

Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam ArenA, is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen dat meer dan 30 landen bezocht en wereldwijd ruim 2 miljoen bezoekers heeft getrokken. Dit succes wordt groots gevierd tijdens de jubileumeditie Sensation ‘The Legacy’. Alle spectaculaire momenten uit de geschiedenis van Sensation worden voor deze editie voor één keer samengebracht in een nieuwe show.

~ door pietboon op 03/07/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: